Contacteer ons
Tracy Xu

Telefoonnummer : 86-021-67618991

WhatsApp : +8618117497668

Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.

Van Lanryinstrumenten (Shanghai) Co., Ltd.

 

Specialiseer me in Ultrasone Debietmeter meer dan 20 Jaar!

  • Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.
  • Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.
  • Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.
  • Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.
  • Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken Lanry Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 3000000-8000000 Opgericht Jaar 2003
Export pct 60% - 70%
Inleiding

De Lanryinstrumenten, is de professionele fabrikant van de instrumenten van de stroommaatregel, verleent de één pakketdienst van onderzoek en ontwikkeling, productie, het merken en naverkoopservica. Bezig geweest met de productie van stroommeters meer dan 20 jaar, is Lanry uitgerust met geavanceerde ontwerpmogelijkheden en opgestapeld omhoog een rijkdom aan ingediende toepassingservaring, die stevige fundamenten voor de verplichting aan de bevordering en innovaion van de oplossing van het hoog-tch-hoogtesysteem legt. Het bedrijf heeft gewijd aan de productie van de instrumenten van de stroommeting met superieure prestaties, hoge stabiliteit en sterke betrouwbaarheid. Momenteel, Lanry-heeft de Instrumenten zich tot twee takken als de instrumenten (Dalian) Co. Lanry-van van van Instrumenten (Shanghai) Co., Ltd en Lanry, Ltd ontwikkeld, dat van verschillende gebieden en toepassingen de oorzaak is.

 

Aanhangend de de „uitstekende kwaliteit, hoge effciency“ bedrijfsprincipes, Lanry-instrumenten vergt kwaliteit als zijn leven. Zich houdt aan de „integriteit, innovatie, win-win“ ontwikkelingsprincipes, doen wij oprechte zaken en reeksengezichten bij de technologieinnovatie. Daarom gelooft men dat met de top-class productkwaliteit, de prima bedrijfseconomie en eerste-rangschikt klantenservice, het bedrijf verondersteld om is oprecht samen te werken, wederzijds dan schittering samen met binnenlandse en buitenlandse klanten te ontwikkelen en tot stand te brengen!

 

Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.

Geschiedenis

Bezig geweest met de productie van stroominstrumenten meer dan 20 jaar, is Lanry uitgerust met geavanceerde ontwerpmogelijkheden en opgestapeld omhoog een rijkdom aan de ervaring van de gebiedstoepassing, die stevige fundamenten voor de verplichting aan de bevordering en de innovatie van high-tech systeemoplossing legt. Het bedrijf heeft gewijd aan de productie van de instrumenten van de stroommeting met superieure prestaties, hoge stabiliteit en sterke betrouwbaarheid.

Dienst

Aanhangend de de „uitstekende kwaliteit, hoog rendement“ bedrijfsprincipes, Lanry-instrumenten vergt kwaliteit als zijn leven. Zich houdt aan de „integriteit, innovatie, win-win“ ontwikkelingsprincipes, doen wij oprechte zaken en reeksengezichten bij de technologieinnovatie. Daarom gelooft men dat met de top-class productkwaliteit, de prima bedrijfseconomie en eerste-rangschikt klantenservice, het bedrijf verondersteld om is oprecht samen te werken, wederzijds dan schittering samen met binnenlandse en buitenlandse klanten te ontwikkelen en tot stand te brengen!

Ons Team

Momenteel, Lanry-heeft de Instrumenten zich tot twee takken als de instrumenten (Dalian) Co. Lanry-van van van Instrumenten (Shanghai) Co., Ltd en Lanry, Ltd ontwikkeld, dat van verschillende gebieden en toepassingen de oorzaak is.

 

De Lanryinstrumenten is onder de leiding van algemene manager, etc. heeft het zes functionele afdelingen respectievelijk voor Marketing Afd., Product Afd., Kwaliteitscontrole Afd., R&D Afd., Financiële Afd. De marketing Afd. bestaat hoofdzakelijk uit drie delen binnenlandse markt, internationale markt en de technische dienst. De productdienst heeft vier workshops, lassende workshop, die workshop, assemblageworkshop, de kaliberbepalingsworkshop machinaal bewerken.